27/1/09

LLIBRES RECOMANATS

Títol: “Les peripècies d’un gra de café” Autor: Ronald Sierra. Editorial: Bullent Tracta d’un gra de café que vol anar al molinet i després a la cafetera. És molt divertit. El recomana: Àngela .
Títol: “Així era l’avi” Autor: Gustavo Roldan. Editorial: Parramon. Tracta sobre la vida d’un cuiner que fa pastissos. És molt interessant. El recomana: Yasmina .
Títol: “Berenars amb Cleopatra.” Autora: Teresa Broseta. Editorial: Bullent. Tracta d’una xiqueta que comença el curs molt malament fins que es fa amiga d’un xiquet. És molt divertit. El recomana: Àngela de 6e .
Títol: “Enciclopèdia dels animals.” Autor: Stephanie Ledu. Editorial: Cruïlla. Tracta d’un xicotet estudi de més de 150 animals, classificats segons el medi on viuen. Està molt bé per a conèixer millor els animals. El recomana: Gema de 6e .
Título: ”El misterio del cementerio viejo”. Autora: Fina Casalderrey. Editorial: SM. Trata de unos niños que van a un cementerio abandonado a investigar porqué se oyen unas voces. Es muy interesante y misterioso. Lo recomiendan: Eva, Irene, de 6º A, y Maria de 3ºB.
Título: ”Amelia la trapecista”. Autor: Ricardo Alcántara. Editorial: Anaya. Trata de una niña que quiere ser trapecista. Es divertido y muy interesante. Lo recomienda: Claudia de 5º.
Título: ”Cuando los gatos se sienten solos”. Autor: Mariasun Landa. Editorial: Anaya. Trata de una niña que su madre se va a trabajar al circo, su padre se marcha i ella se queda con los gatos. Es muy interesante. Lo recomienda: María de 6ºA.
Título: ”La araña Violeta”. Autora: Violeta Montreal. Trata de una araña que vive en un árbol y de una mariposa a la que quiere cazar. Hay mucho compañerismo y amistad. Lo recomienda: Hicham de 5º.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada