15/2/10

Concurs de l'ONCE "Superem barreres"

"Saps qui són les persones amb discapacitat? Les persones que no poden fer servir un sentit, com ara la vista o l'oïda, les que van en cadira de rodes, les que tenen síndrome de Down... Participar en aquest concurs és una manera de solidaritzar-te amb aquestes persones. I per què t'hi has de solidaritzar? Perquè necessiten que les persones com tu s'adonen que, si el món canviés una miqueta, trobarien menys dificultats i barreres."
Així comença el manual de l'alumne amb el qual l'ONCE et convida a participar en la 26 edició del seu concurs "Superamos Barreras".
Enguany el nostre col.le participa, a classe el tutor o tutora vos guiarà sobre el que heu de fer, perquè el concurs no es tracta només de llegir un conte i fer un treball per enviar-lo. Hi ha un vídeo, una cançó, i moltes activitats que vos ajudaran a conèixer l'Once i comprendre el món dels discapacitats. En el manual de l'alumne que vos donarà el mestre o la mestra trobareu un munt d'experiències interessants i emocionants. Una vegada les hageu fetes, llegiu els relats escrits per cinc escriptors i escriptores famosos. Comenteu els relats, trieu-ne un per grup, poseu-li un títol i feu la portada, com si anàreu a editar un llibre. Els relats són de Care Santos, José Ángel Mañas, Fernando Marías, Jordi Sierra i Fabra i Blanca Álvarez.
Ah! Si vos animeu podeu escriure també un relat.

Més informació
Aquí pots descarregar-te el manual de l'alumne

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada