21/8/11

HOMENATGE EN XARXA A ENRIC VALOR #100anysdevalor

En el centenari del naixement del gran escriptor valencià Enric Valor, aquest blog s'uneix a l'homenatge que li dediquem des de la xarxa internàutica el 22 d'agost, dia del seu aniversari. I no veiem millor manera que la de recordar el teatret que vam representar a final de curs amb l'adaptació de la rondalla "Comencilda, Secundina i Acabilda"
(Veure també les paraules escrites per a l'homenatge en els blogs    lletres de tinta impresa  i entre papers digitals)



Llibret amb el text del teatret

7 comentaris:

  1. Deliciós! És important donar a conèixer els grans autors des de l'escola.

    ResponElimina
  2. Gràcies per la teua col·laboració

    ResponElimina
  3. En l'homenatge a Valor, guardià de les paraules, mantenidor dels tresors d la llengua en les rondalles, Premi d'Honor Ll.Cat#100anysdevalor

    ResponElimina
  4. En nom d'1entretants gràcies per unir-te a l'homenatge.

    Pepa, un document molt interessant que el mestre Valor hagués aplaudit i que ens dóna llum del treball ben fet que es fa a l'escola pública.

    Una abraçada

    ResponElimina
  5. -Quins artistes! Enhorabona i gràcies per la rondalla. Tot celebrant l'homenatge a Enric Valor a la xarxa i des de Folgueroles

    ResponElimina
  6. Pepa, moltes gràcies per participar en l'homenatge a Enric Valor! Salutacions!

    ResponElimina
  7. Hola,
    Amb motiu de l'apertura de la biblioteca de la nostra escola el proper dimarts 4 d'octubre us volem fer un regalet humil: un punt de lectura com que el que regalarem el proper dimarts a tots els alummnes de l'escola. Està fet per a que després cadascú el pinte com vullga i el personalitze posant el seu nom baix de la nostra mascota: Denver Menjallibres.

    A més, per la banda de darrere hem posat un poema de Sàlvia, autor del blog “Poesia infantil i juvenil” i bibliotecària de Cocentaina, que s'inclou al llibre digital “Volen versos” (http://issuu.com/bibliococentaina/docs/volen_versos_libro?mode=window&backgroundColor=%23222222)


    El punt de lectura l'encontrareu en aquesta adreça:
    http://guieslectures.blogspot.com/2011/09/el-dimarts-4-doctubre-obrim-la.html

    Manuel, encarregat de la biblioteca de l'escola Sant Josep de Calassanç, Aielo de Malferit (València)

    ResponElimina