26/4/10

SETMANA DE LLIBRES, POEMES I MIGUEL HERNÁNDEZ

Com teníem programat, hem dedicat aquestes dues primeres setmanes del 3r trimestre a treballar de manera especial els llibres i les lletres literàries al voltant del poeta Miguel Hernàndez. El centenari del seu naixement ha sigut un bon motiu per a conèixer la seua curta vida, els milers de versos que va escriure, llegir alguns poemes i recitar-los. Part del resultat del treball que hem fet a cada classe ha quedat reflectit en murals que hem penjat al passadís, altra part la podeu veure en aquest bloc i a la web. Amb quasi tots els treballs elaborats ens proposem muntar un llibre digital, però això anirà més a poc a poc.
Com a cloenda, la vesprada de divendres 23 d'abril, Dia del LLibre, al pati, amb bon solet, hem fet un homenatge al "Poeta pastor i Poeta del Poble". Hem recordat la vida i obra de Miguel, hem escoltat com Joan Manel Serrat canta els seus poemes, cada curs des d'infantil a 6e ha recitat el poema que havia treballat a classe. I per a posar un bon final a la tasca, l'AMPA ha regalat un llibre a cada xiquet i xiqueta, 240 llibres en total. Un magnífic regal per a celebrar el dia del llibre. Ara, a llegir i apreciar la literatura, siga en vers siga en prosa.

2 comentaris:

  1. Encantador, superxulo... felicitacions pel bon treball poètic que heu fet i pels resultats. M'encanta! Tot enlairant els versos per les aules. Què bonic!
    Besadetes

    ResponElimina
  2. Gràcies, ens dónes bons ànims. Has vist el llibre-revista digital? ha quedat prou bé, veritat?

    ResponElimina